Welkom op De Oostveldhoeve

Deze voormalige boerderij werd in 2008 volledig gerenoveerd en aangepast aan alle moderne voorzieningen. De 350 m2 grote hoeve biedt plaats aan maximaal 18 personen en telt 7 slaapkamers. Respect voor de authentieke sfeer en een zorgvuldige keuze van kleuren en materialen zorgen voor een prefect verblijf in dit gezellig landhuis.

De mooi aangelegde tuin met weide (totaal 5000 m2), het vrije zicht op akkers en weiden en het landelijk karakter creëren een oase van rust en stilte. De centrale ligging in het Brugse ommeland is de ideale uitvalsbasis voor een zorgeloze actieve of passieve vakantie.

De troeven van het Brugse ommeland

In Beernem kun je volop genieten, op het tempo van de natuur. Afwisselende landschappen, veldgebieden en karakteristieke dreven, het 220 ha grote provinciaal domein Bulskampveld met kasteelpark en mysterieuze bossen, de typische omgeving van het historische kanaal Gent-Brugge met haar rijke fauna en flora,

de berg van Oedelem met zijn glooiende weiden en akkers, bieden oneindig veel mogelijkheden voor de wandelaar, fietser, ruiter of toervaarder. Onderweg vindt u talrijke historische hoeven, opmerkelijke kastelen verscholen tussen het groen en pittoreske dorpskernen.

×

Log in